Kontakt Os:

Tlf: +45 86 88 87 17
Email: riberholtaps@gmail.com

Sikkerhed og Tryghed

Befri dig fra bekymringer om rotter ved at tilmelde dig vores beroligende serviceabonnement. Én gang om året kommer vi og kontrollerer, om rottespærringen fungerer korrekt, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Vi sørger for alt og giver besked, når det nærmer sig tid til et besøg.

Lovkrav

Bygningsreglementet kræver at rotter hindres i at trænge ud af installationerne og ind i eller under bygningerne. 

Vælg din pakke

Har du brug for andet? Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så ring på +45 86 88 87 17 eller skriv til os her på siden.

Bekæmp Rotteindtrængning

I ældre boliger er der ofte ikke installeret en rottespærre, hvilket potentielt kan føre til rotteindtrængning i dit hjem. Måske har du endnu ikke fået monteret en rottespærre, der kan forhindre rotter i at komme ind i huset. Men du kan stadig beskytte dig mod rotter ved at få monteret en rottespærre i din kloak, selvom det måske virker som en udfordrende opgave at kæmpe imod de dygtige, små brune kloakarbejdere.

Rottespærren installeres i rensebrønden, og du behøver ikke være hjemme, da brønden er let tilgængelig udendørs. Vi kræver kun din tilladelse til at åbne brønden. Derefter giver vi besked, når arbejdet er udført.

Vær Sikker: Tjek Din Rottespærre Nemt med Vores Serviceabonnement!

Hvis du bor i en nybygget bolig, er der sandsynligvis allerede en rottespærre monteret i din kloak, men det anbefales kraftigt at få den tjekket regelmæssigt. Gør det nemt for dig selv ved at oprette et serviceabonnement til din rottespærre hos os.
Vi udfører arbejdet for dig og giver dig besked, når vi har været forbi. Vores team kommer og inspicerer rottespærren, og hvis den er tilstoppet, renser vi den for dig, så du kan være tryg ved dens effektivitet.
Du behøver ikke at lave en aftale med os, da kloakken er let tilgængelig uden nødvendigvis at du skal være hjemme.

Kontak os her

Så vender vi tilbage til dig for flere detaljer.

Ønsker du

Diameteren på din brønd