Tv-inspektioner

Kloakmester

Din lokale kloakmester

Autoriseret kloakmester

Det er vigtigt, at dine kloakrør er intakte og derfor ikke er beskadiget eller har andre former for defekter som eksempelvis tilstopning. En kloak er utrolig vigtig for ens hus og en tilstopning eller anden defekt kan betyde vandskader og andre former for skader på dit hus. Derfor skal problemer som disse løses af en professionel og autoriseret kloakmester.

Store og små kloakeringsopgaver

Har du en tilstoppet kloak eller et defekt rør, som skal efterses eller udskiftes af en kloakmester, så kan vi tilbyde en professionel løsning til en favorabel pris. Vi har stor erfaring med kloakeringsopgaver, og vi tilbyder vores hjælp til denne samt mange andre typer af opgaver, hvor der måtte være brug for en kloakmester. Vores firma kører glædeligt ud til kunder i områder nær Kjellerup, Viborg og Silkeborg, for at tage bestik af opgaven og dens omfang.

3848d1d6-995b-409a-bfcc-07cd9392c6e7

Høj kvalitet og tilfredse kunder

Skal du have skiftet dine kloakrør ud, eller udbedret nogle skader og defekter på dine rør, så skal du vælge kloakmester, Christian Riberholt ApS, som løsning. Vi tilbyder høj kvalitet i alle vores opgaver, og vi sørger altid for at have en tæt kontakt med kunden, mens vi arbejder, så du er orienteret om, hvad der skal ske. Vi er først tilfredse, når opgaven er løst, og kunden er tilfreds.