Belægning i Kjellerup – vi udfører belægningsarbejde af dit hjem

Trænger du til forandring i dit hus? Det kunne eksempelvis være en ny belægning af dine arealer, en ny indkørsel eller en ny flisehave til udvidelse af nogle områder, hvor der skal anlægges sten eller til en anden form for belægning. En belægning er særlig karakteristisk for ens bolig og udseendet på denne, og belægningen kan derfor hurtigt få ens hus til at syne af meget, og være med til at sætte prikken over i’et.

Alle former for belægning i forskellige arkitektoniske udtryk

Søger du professionel hjælp til belægning af et eller flere områder i din ejendom, så kan vi hos Christian Riberholt ApS hjælpe dig godt på vej. Vi er specialister inden for alle former for belægningsarbejde, og vi leverer utallige af løsninger til private i området nær Kjellerup, Viborg og Silkeborg. Uanset hvilken størrelsesorden din opgave er, så ser vi glædeligt frem til at komme med vores bud på en løsning inden for belægning, og vi vil naturligvis tage tæt kontakt til dig som kunde, og lytte til dine forslag for sammen at finde den bedste løsning. Vi har mange forskellige belægninger, og kan lave alle former for arkitektoniske udtryk.

 

Kvalitet og godt belægningshåndværk – med smil på

Hos Christian Riberholt gør vi meget ud af hver enkelte lille detalje og sørger for, at du er helt tilfreds med resultatet af vores belægning. Vi er først glade, når du er glad, og vi leverer høj kvalitet med smil på læberne.

Har du brug for en ny belægning af din terrasse, indkørsel, have eller andet, så hør nærmere ved at kontakte os på vores mail riberholtaps@gmail.com eller på telefon +45 40 54 42 87; så giver vi et uforpligtende tilbud på en løsning til din belægning.