Belægning i Kjellerup – vi udfører belægningsarbejde af dit hjem

Skal du have nedgravet kabler i din ejendom eller i dit sommerhus, så du kan få etableret en internetforbindelse, antennekabler, høj- eller lavspændingskabler, så kræver det en autoriseret kabelnedgraver, så håndværket er i orden og godkendt. Dette er vigtigt, så du kan vide dig sikker på, at arbejdet bliver gjort efter bogen, og det efterfølgende virker, som det skal.

Vi har mange års erfaring med nedgravning af kabler

Vi har hos Christian Riberholt stor erfaring med nedgravning af kabler, og kan løse alle former for opgaver af denne slags – uanset størrelsen og mængden af kabler, der skal graves ned, og ligegyldigt om det er en ny eller ældre bolig.

Vi råder over både rendegravere, minigravere og motorbør og så videre, og kan derfor nemt transportere jorden væk fra området og lægge den fint på plads igen efter arbejdet er udført.​

Kabelnedgravning af alle typer – arbejde af høj kvalitet

Hos Christian Riberholt vægter vi kvalitet ved vores opgaver højt. Vores nedgravning af kabler udføres af højeste kvalitet hver gang, og vi garanterer et godt håndværk, som efterfølgende virker som det skal. Vi er først færdige, når du er tilfreds, og indtil da lægger vi en stor dyd i, at finde netop den løsning, som du bliver mest tilfreds med.

Bor du i Kjellerup, Viborg, Silkeborg eller områder nær disse byer, så kører vi gerne ud og hjælper dig med at nedgrave alle former for kabler, så du kan få din opgave løst til punkt og prikke.

Har du brug for hjælp, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en kvalitetsbevidst løsning til dette, så send os en mail på riberholtaps@gmail.com med navn og en kort beskrivelse af opgaven; så kører vi gerne ud og tager bestik af opgaven, og kommer med et tilbud.